Flower Show 23 – 27 april 2020

Alle voorjaarsbloemen op hun mooist: Harrogate: Britain in Bloom, Fountains Abbey & Whitby

5 daagse reis € 350,- inclusief

Dag 1 16.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull.
Dag 2 Aankomst Hull,  Bezoek aan Spring Flower Show in Harrogate. Hotel overnachting 2 x in York
Dag 3 Landschapspark Studley Royal Park en Fountains Abbey
Dag 4 Whitby, Gothic festival
Dag 5 In Rotterdam, Europoort wacht onze bus voor transfer naar het CS busplatform Den Haag.

Vanaf het CS busplatform reizen we naar Rotterdam voor inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur. Om 19.30 uur ontmoeting aan de Ierse Bar.

Harrogate

Bij aankomst in Hull zal de Engelse chauffeur ons naar Lente Bloemenshow in Harrogate brengen. Deze ruim opgezette Spa stad heeft al meerdere jaren achtereen de prestigieuze tuinbouw titel: Britain in Bloom binnengesleept. In de hallen van deze Noordelijke Kew Gardens is veel te bewonderen en te leren: een oase aan bloemsierkunst, bijzondere bolgewassen, voorbeeldtuinen van kwekerijen, tuinproducten en ambachten. Aan het einde van de middag gaan we naar ons hotel in York voor diner en overnachting. Het historisch centrum ligt op loopafstand.

Folly

Na ontbijt in ons hotel bezoeken we Fountains Abbey. De grootse ruïnes van een eeuwenoude abdij, het landhuis, St. Mary’s Church, het hertenkamp en de watermolen staan hier te midden van duizenden kleurrijke voorjaarsbloemen. De watertuinen van Studley Royal zijn een knap staaltje van landschap- architectuur. Elegante “follies”, uitgekiende waterpartijen en doorkijkjes geven inspiratie.

Whitby in Spring

Whitby is een bijzondere kustplaats. De ruïne van de abdij en kerk getuigen van de historische grootsheid. James Cook, walvisvaart, Dracula en het diepzwarte mineraal Jet zijn eeuwig verbonden aan dit geliefde oord. Dit weekend straalt Whitby de Gothic cultuur uit; Inscheping Hull en ontmoeting aan de Ierse Bar, start koud- en warm buffet. De volgende dag transfer naar het CS busplatform Den Haag.


Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief: Alle vervoer met een Engelse touringcar. Oversteek met P&O Ferries Rotterdam – Hull inclusief 4 pers.hut met eigen douche + toilet. incl.  2 x diner aan boord, 2 x hotel en ontbijt, excursie/vervoer Entree dag 2, 3.
Exclusief: 2 pers.hut, lunches en een evt. annuleringsverzekering.

Aanmelden kan tot 8 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 0 06-25553870,06-55828882