Shooting events, 8 – 11 mei 2020

This is my rifle..: wapen- demonstraties en oefening, Actie!

Vierdaagse reis € 400,- inclusief entrees

Dag 116.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull. 18:30 Oversteek met P&O Ferries Rotterdam – Hull
Dag 2Hull naar Harrogate om actief deel te nemen aan het Shooting Festival.
Dag 3Bezoek aan de kustplaats Scarborough met speedboat en kleiduiven schieten. Na inscheping en hut-toewijzing ontmoeten we elkaar weer om 19.30 uur aan de Ierse Bar en gaan genieten van het buffet.
Dag 4 Transfer vanaf Rotterdam-P&O Ferries naar Den Haag CS

Vanaf het CS busplatform reizen we naar Rotterdam voor inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur. Om 19.30 uur ontmoeting aan de Ierse Bar.

Shooting event: Harrogate. Op dit evenement worden alle facetten van het schietsporten en outdoor activiteiten getoond: wapens, verrekijkers, kleding, laarzen, afstands- en precisiemeters, demonstraties en “trybeforeyoubuy”. Ook voorlichting over jachthonden en presentatie. Op de Antiek-Vintage-Klassiek-afdeling zijn er collecties van zeldzame wapens en militaire verzamelobjecten, vakmanschap over houtbewerking, restauratie van 18e en 19e eeuwse wapens en taxidermisme te bezichtigen. Vaardigheden, ethiek en praktische aspecten komen aan bod bij de bushcraft: technieken, geweren, gewassen, wildvoer en – voorbereiding, pijlmaken, diertracking, demonstraties en instructies over mestechnieken. Aan het einde van de middag gaan we naar ons hotel voor het diner. Na het diner kan op eigen gelegenheid de historische stad York bezocht worden, dat op 20 minuten loopafstand van het hotel ligt. Of neem de bus: de halte is tegenover het hotel.

Scarborough. Naar verluidt werd deze stad gesticht rond 966 AD door Thorgils Skarthi, een Viking-raider. Op een rotsig schiereiland, 91 meter boven de zeespiegel staan de resten van een middeleeuwse kasteel. Aan de voet van deze fortificatie ligt de haven van waaruit er diverse boottochten gemaakt kunnen worden. Voor een 10 minuten speedbootrace of een 30 minuten tocht in een commando-aanvalsvoertuig kan ingeschreven worden bij aanmelding. In de middag gaan we naar een ander shooting event: kleiduivenschieten onder leiding van een instructeur. De les begint met een ogentest en essentiële pistoolaanpassing en veiligheid. Met gehoorbescherming op ga je op bewegende kleidoelen schieten. Er is ook een kantine voor een snack. Na dit evenement rijden we naar Hull en P&O Ferries. 


Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief
– Vervoer met een Engelse touringcar, v.v.
– Oversteek met P&O Ferries Rotterdam – Hull inclusief hutaccommodatie (4 pers.hut met eigen douche + toilet)
– Verblijf in 3* Hotel op basis van halfpension. Entreegelden dag 2, 3.

Exclusief
2 pers.hut op de boot en lunches

Aanmelden kan tot 1 april 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 06-25553870,06-55828882