Peaky Blinders, 10 – 13 apr 2020

Grand tour, alle filmlocaties en meer. In het voetspoor van de misdaad. Unmissable

Prijs 4 daagse reis € 425,-

Dag 1 17.30 Europoort.Terminal. Oversteek Hull met P&O Ferries.
Dag 2 Hele dag bezoek aan Peaky Blinders film locaties o.l.v. Engelse gids, Afsluiting in de Peaky Blinders bar. Hotel in de buurt van het centrum van Liverpool.
Dag 3 Vrije tijd Liverpool en bezoek aan Arley Hall
Dag 408.30 uur aankomst Rotterdam/Europoort.

Transfer is mogelijk vanaf Den Haag CS naar Europoort. 17.30 inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur.

Bij aankomst in Hull rijden we meteen door naar Liverpool om de komende dagen de gewelddadige wereld van Tommy Shelby en zijn aanhangers te beleven. Liverpool werd gekozen als de belangrijkste decorsetting van de serie vanwege de goed bewaard gebleven Victoriaanse industriële architectuur en dat zullen we allemaal gaan bewonderen. Na de lunch ontmoeten we onze privé gids. Julie Kershaw is een professionele gids en ook groot fan van Peaky Blinders. Deze middag zal zij ons op enthousiaste en vermakelijke wijze informeren over de filmlocaties die we gaan zien. Met onze privé bus en gids bezoeken we o.a.: Polly’s House, Garrison Lane, Grace Shelby Institute, the Wirral en Port Sunlight. Er is genoeg tijd voor fotomomenten. We eindigen de tour heel toepasselijk in: de Peaky Blinders pub!

De volgende dag hebben we vrije tijd om het centrum van Liverpool te verkennen. Op deze paaszondag zal het extra levendig zijn.

Arley Hall

Rond het middaguur vertrekken we naar Arley Hall. Dit landhuis van rode bakstenen, Tudorstijl schoorstenen en glas-in-loodramen heeft grote allure. Het interieur met de indrukwekkende lambrisering, open haarden, en bijzondere plafonds maken de keus voor deze locatie heel duidelijk. We krijgen een rondleiding door het “paradijs” van Tommy en zullen zeker plaatsen herkennen zoals de studie en eetzaal. Talloze scènes, zoals de bruiloft en confrontatie met aartsvijand Alfie, zijn hier gefilmd. Er is ook een tentoonstelling over de serie en op het terrein zijn voldoende mogelijkheden de inwendige mens te versterken.

Aan het eind van de middag zet de buschauffeur ons af in Hull bij P&O Ferries. Na hut toewijzing en voucher gaan we weer genieten van het dinerbuffet.  

09.00 Aangekomen bij Europoort is dit Paasweekend afgelopen en nemen we afscheid. NB: Er is een gratis parkeerplaats, of de P&O transferbus naar Rotterdam/Amsterdam CS. Onze stichting kan ook voor transport zorgen.

Inclusief: busvervoer v.v., oversteek P&O Ferries Rotterdam-Hull met 4 pers.hut en maaltijdbuffet v.v., gereserveerde zitplaatsen in de touringcar, excursies, 1x hotelovernachting op basis van 2 persoonskamer en ontbijt. 

Exclusief: 2 pers.hut en evt. annuleringsverzekering.


Volg ons op Facebook Facebook


Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 06-25553870, 06-55828882.