Liverpool horse races, 10 – 13 apr 2020

Haydock Park, de paarden en Liverpool

Prijs 4 daagse reis € € 325,

Dag 1 16.30 uur transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam/Europoort. Oversteek Hull met P&O Ferries.
Dag 2 Hele dag bezoek aan Haydock races
Dag 3 Liverpool, rondrit en vrije tijd
Dag 408.30 uur aankomst Rotterdam/Europoort. Transfer naar Den Haag CS
16.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull. Vanaf het CS busplatform reizen we naar Rotterdam voor inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur.
Bij aankomst in Hull reizen we direct door naar Haydock Park voor de races. We gaan de actie zien, spanning voelen en wellicht gokjes wagen tijdens enkele van de beste live paardenraces op de sportkalender. Diner en overnachting in een hotel in de buurt.
Na het ontbijt bezoeken we de stad Liverpool. Met de levendige kunstwereld, een ongeëvenaarde muziekhistorie en een wereldberoemde haven
is er heel wat te beleven. Tip voor de muziekliefhebbers:  In het in september 2019 geopende park “Strawberry Field” is een tentoonstelling over het leven van John Lennon, die in dit park opgroeide. Eind van de middag transfer naar P&O Hull. Na inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher  ontmoeten we weer om 19.30 uur aan de Ierse Bar en gaan genieten van het buffet.
In Rotterdam wacht onze bus voor transfer naar het CS busplatform Den Haag. Om 10.30 nemen we afscheid van elkaar.

Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief: oversteek P&O Ferries Rotterdam-Hull met hutaccommodatie, diner v.v., gereserveerde zitplaatsen in de touringcar, excursies, 2 x hotelovernachting met avondmaaltijd en ontbijt.
Exclusief: 2 pers.hut en evt. annuleringsverzekering.

Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 070 – 3637575.