Peaky Blinders, 10 – 13 apr 2020

Grand tour, alle locaties, dans. In het voetspoor van de misdaad

Prijs 4 daagse reis € € 325,

Dag 1 16.30 uur transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam/Europoort. Oversteek Hull met P&O Ferries.
Dag 2 Hele dag bezoek aan Peaky Blinders locaties o.l.v. Engelse gids, dansavond in het hotel
Dag 3 Chester, vrije tijd
Dag 408.30 uur aankomst Rotterdam/Europoort. Transfer naar Den Haag CS.

16.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull. Vanaf het CS busplatform reizen we naar Rotterdam voor inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur.

Bij aankomst in Hull rijden we direct door naar Liverpool voor de Peaky Blinders rondleiding. Daarmee stappen we in de donkere en verwrongen wereld van Tommy Shelby en zijn gangsterlevensstijl. De gids kan veel vertellen over deze aangrijpende wereld van misdaad. Onderweg zijn er tal van fotomogelijkheden op alle bekende filmlocaties, zoals het Titanic Hotel, St Georges Hall, het Adelphi Hotel en Rodney Street om er maar een paar te noemen. Tijdens de tour wordt u ook getrakteerd op een bezoek aan een Victoriaanse brouwerij, die in de serie voorkomt, om te genieten van de storyboards en beelden van het tv-programma terwijl u geniet van iets van achter de bar!

Na het ontbijt bezoeken wij de stad Chester, één van de populairste plaatsen van Groot-Brittannië vanwege de betoverende schoonheid en unieke sfeer. Elk hoofdstuk van de geschiedenis van Chester is geëtst in het weefsel van de stad: je loopt waar Romeinse legionairs naar de oorlog marcheerden, Viking-rovers plunderden en Normandische indringers de Angelsaksen veroverden. Het heeft zeer complete stadsmuren, de oudste renbaan, het grootste Romeinse amfitheater én vele sfeervolle winkels onder de 700 jaar oude galerijen. Eind van de middag transfer naar P&O Hull. Na inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher ontmoeten we weer om 19.30 uur aan de Ierse Bar en gaan genieten van het buffet.

In Rotterdam wacht onze bus voor transfer naar het CS busplatform Den Haag. Om 10.30 nemen we afscheid van elkaar.


Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief: oversteek P&O Ferries Rotterdam-Hull met hutaccommodatie, diner v.v., gereserveerde zitplaatsen in de touringcar, excursies, 2 x hotelovernachting met avondmaaltijd en ontbijt.
Exclusief: 2 pers.hut en evt. annuleringsverzekering.

Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 070 – 3637575.