Fotografie reis 23 – 27 april 2020

Clicking away in York, Whitby & Fountains Abbey

5 daagse reis € 350,- inclusief

Dag 1 16.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull.
Dag 2 Aankomst Hull,  Bezoek aan York, Hotel overnachting 2 x in York
Dag 3 Landschapspark Studley Royal Park en Fountains Abbey
Dag 4 Whitby, Gothic festival
Dag 5 In Rotterdam, Europoort wacht onze bus voor transfer naar het CS busplatform Den Haag.

Tijdens deze reis zal je met behulp van onze enthousiaste fotograaf de mogelijkheden van je camera ontdekken en leren mooiere foto’s te maken. Gewoon in de praktijk, zonder moeilijke technieken of vakjargon. Ga mee met gelijkgestemden en til je fotokennis naar een hoger niveau!

York, de bekende middeleeuwse stad heeft prachtige gebouwen zoals York Minster, het Castle Museum, Yorvik Viking Centre, Clifford Tower; het is moeilijk een keuze te maken. Onze fotograaf kan je op weg helpen. Een wandeling over de vestingmuur biedt een uniek perspectief en in de kronkelige, oude straatjes kan de sfeer van toen vereeuwigd worden. ’s-Avonds, in een ongedwongen sfeer, bespreekt de fotograaf alle foto’s en geeft inspiratie voor de volgende dag. 

Met praktische tips op zak bezoeken we Fountains Abbey. Deze grootse ruïnes van een eeuwenoude abdij, het landhuis, St. Mary’s Church, het hertenkamp en de watermolen staan hier te midden van duizenden kleurrijke voorjaarsbloemen. Bijzonder is de watertuin van Studley Royal, dat bestaat uit sierlijke meren, tempels en watervallen. Genoeg variatie om te ontdekken hoe creatief je om kunt gaan met licht, schaduwen, kleuren en water. Heb je voor vanavond een “wow” effect vastgelegd?

Vandaag staat in het teken van creativiteit in de ruimste zin. De bijzondere kustplaats Whitby is o.m. bekend van Bram Stoker’s Dracula en het diepzwarte mineraal “Jet”, dat Koningin Victoria koos als rouwjuwelen. Vandaag straalt Whitby de Gothic cultuur uit. De Goths met hun bijzondere kleding, accessoires en kapsels, opgeluisterd door bijpassende muziek, beloven mooie straatfotografie op te leveren.

Eind van de middag naar Hull en en de Ferry. We ontmoeten elkaar weer aan de Ierse Bar om daarna van het uitgebreide buffet te genieten.

Bij aankomst in Rotterdam staat de bus op ons te wachten. Met mooie foto’s, minder geheimen en meer fotografiekennis sluiten we deze reis op CS Den Haag af.


Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief: Alle vervoer met een Engelse touringcar. Oversteek met P&O Ferries Rotterdam – Hull inclusief 4 pers.hut met eigen douche + toilet. incl.  2 x diner aan boord, 2 x hotel en ontbijt, excursie/vervoer Entree dag 2, 3.
Exclusief: 2 pers.hut, lunches en een evt. annuleringsverzekering.

Aanmelden kan tot 8 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 070 – 3637575.