Fotografie reis 23 – 26 april 2020

Clicking away in York, Whitby & Fountains Abbey

5 daagse reis € 350,- inclusief

Dag 1 16.30 uur Transfer vanaf Den Haag CS naar Rotterdam-P&O Ferries voor oversteek Hull.
Dag 2 Aankomst Hull,  Bezoek aan York, Hotel overnachting 2 x in York
Dag 3 Landschapspark Studley Royal Park en Fountains Abbey
Dag 4 Whitby, Gothic festival
Dag 5 In Rotterdam, Europoort wacht onze bus voor transfer naar het CS busplatform Den Haag.

Vanaf het CS busplatform reizen we naar Rotterdam voor inscheping en hut-toewijzing met buffetvoucher. Het gezellige buffetrestaurant is open van 19.00-22.00 uur. Om 19.30 uur ontmoeting aan de Ierse Bar.

York, een prachtige middeleeuwse stad. Hier is zo veel te doen en te beleven dat het moeilijk is een keuze te maken: York Minster, de indrukwekkende kathedraal, York Castle museum, Yorvik Viking centre, Clifford Tower, misschien een wandeling over de vestingmuur of door de kronkelige, oude straatjes van het centrum. Genoeg fotomateriaal.

Na ontbijt in ons hotel bezoeken we Fountains Abbey. Deze grootse ruïnes van een eeuwenoude abdij, het landhuis, St. Mary’s Church, het hertenkamp en de watermolen staan hier te midden van duizenden kleurrijke voorjaarsbloemen. Bijzonder is de watertuin van Studley Royal, dat bestaat uit sierlijke meren, tempels en watervallen.

Whitby is een bijzondere kustplaats. De ruïne van de abdij en kerk getuigen van de historische grootsheid. James Cook, walvisvaart, Dracula en het diepzwarte mineraal Jet zijn eeuwig verbonden aan dit geliefde oord. Dit weekend straalt Whitby de Gothic cultuur uit; de bijzondere kleding en muziek beloven mooie straatfotografie op te leveren. Inscheping Hull en ontmoeting aan de Ierse Bar, start koud- en warm buffet.


Volg ons op Facebook Facebook


Inclusief: Alle vervoer met een Engelse touringcar. Oversteek met P&O Ferries Rotterdam – Hull inclusief 4 pers.hut met eigen douche + toilet. incl.  2 x diner aan boord, 2 x hotel en ontbijt, excursie/vervoer Entree dag 3.
Exclusief: 2 pers.hut, lunches en een evt. annuleringsverzekering.

Aanmelden kan tot 8 maart 2020 via info@meetthebritish.nl of bel ons op: 070 – 3637575.